Футболната звезда Златан Ибрахимович похвали Антъни Джошуа, който защити поясите си в тежка категория срещу Карлос Такам.

Ибрахимович демонстрира приятелските си отношения с британския боксьор, като телевизионните камери ги засякоха още преди мача.

Възстановен и усмихнат Ибра се бъзика с Антъни Джошуа

След победата на Антъни Джошуа, Златан бе повече от доволен.

Излизане като на суперзвезда - просто Антъни Джошуа

„Добре съм, благодаря. Беше хубав бой. Мислех, че ще е по-бързо, но Такам свърши добра работа. Съдията е там, за да предпази и двама боксьори. Джошуа го удряше и съдията го предпази. Реферът знае по-добре от 80-те хиляди зрители тук. Да, те искаха да видят нокаут. Важното е, че Антъни взе победата.  Бих искал да го видя срещу Уайлдър. Да отиде в САЩ и да го нокаутира. После да каже – това ли можеш и да се върне тук”, сподели Златан Ибрахимович в интервю край ринга.

Антъни Джошуа

източник: Gulliver/GettyImages

Спорният момент: Решението на съдията за Джошуа - Такам

GONG.BG пита: Правилно ли бе спрян мачът Джошуа - Такам?

За Тайсън Фюри, Златан каза: Мисля, че се беше отказал Ще му отнеме време да се върне. Но би било интересен мач. Джошуа е настоящето. Той е човекът. Другите го предизвикат, не той тях.”

Попитан за колко пари би се изправил на ринга срещу Антъни Джошуа, Ибрахомович отговори през смях: „О, Имам само да се уча от Джошуа, но ако той иска да научи някои хватки от Брус Лий, мога да го науча.”