Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович съветва отбора да продаде Пол Погба, който е основна трансферна цел на Реал Мадрид.

Според различни медии Погба отчаяно търси начин да напусне „Олд Трафорд” в посока Мадрид, където треньора на кралския клуб Зинедин Зидан би го посрещнал с отворени обятия. Юнайтед, обаче, отказва да пусне французина, ако не получи 180 милиона евро.

„Мисля, че, ако той не иска да остане, няма смисъл да го задържат.Пуснете го, ако иска да ходи някъде другаде. Съблекалнята е място, където всички се уважават и индивидуалността остава на заден план. Те са професионалисти и разбират ситуацията ”, заяви нападателят в интервю за "ББС".

„Никой не иска играч в отбора си, който не иска да остане, защото ще знаеш, че няма да дава 100% процента от себе си”, завърши шведът.

Легендата на червените дяволи Теди Шерингам се изказа в подкрепа на думите на шведа.

„Ще бъде най-добре за всички замесени, ако той си тръгне. Ако Реал Мадрид го иска, колкото и да предлагат, пуснете го да си ходи.Използвайте парите, за да купите някого, който наистина иска да играе за Манчестър Юнайтед, да покаже колко е добър и че си заслужава цената ”, заяви Шерингам.

Междувременно старши треньора Оле Гунар Солскяер за пореден път оказа подрепата си към френския национал.

„Мисля, че ако Пол Погба не е в стартовата единайсеторка, то отборът не е напълно окомплектован”.

Манчестър Юнайтед открива новия сезон в мач срещу Челси следващата седмица.

Автор: Дориан Делчев