Новата звезда на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович бързо се превърна в любимец на феновете след само един мач с червения екип. И явно чувствата вече са взаимни, след като шведът обяви, че е готов да играе до дълбока футболна старост на "Театъра на мечтите". 

След по-малко от два месеца нападателят навършва 35 години и има договор за 1+1 години. Но той обяви, че не просто е готов да го поднови, а да играе за "червените дяволи" и далеч след това, стига да е във форма. И явно след това планира да спре с футбола, поне на голямо ниво. 

"Нека видим какво ще стане, никога не знаеш какво ти предстои в кариерата. Имам договор за две години, но може и да са три, може и да са повече, аз съм готов за това. Няма да стоя тук, само защото съм Златан Ибрахимович и защото съм голямо име във футбола."

"Ще играя в този отбор, докато мога да постигам високи резултати и мога да се представям на високо ниво. Въпросът е да печелим битки и ще го правя, за да направя Манчестър Юнайтед отново велик клуб. Готов съм да го правя, докато съм способен", сподели Ибра пред Sky Sports. 

Шведът вече се разписа в официалния си дебют за "червените дяволи" и на практика донесе победата и трофея от Къмюнити Шийлд в битката с Лестър миналия уикенд.