След дълго странстване Алексис Санчес най-после се завърна в Лондон, за да се присъедини към днешната тренировка на Арсенал. Чилиецът изкара удължена ваканция в родината си заради участието с националния отбор на Купата на конфедерациите. 

Алексис се връща в Арсенал, но с адвоката си

Нападателят обяви чрез профила си в Instagram, че ще се завърне в Лондон по-късно от ваканцията си заради болестта. Това събуди известно притеснение в “артилеристите”, като те дори изпратиха лекар в Сантяго, който да установи истинското му състояние.

В неделя докторът успокои треньорския щаб, че Санчес в действителност страда от грип, а не става дума за трик, който да му позволи да преговаря за бъдещето си с други клубове.  

Арсенал изпрати лекар в Чили да провери, дали Алексис е лъжец

Нападателят се завърна в Лондон заедно с адвоката си, като все още бъдещето му не е съвсем изяснено. Възможно е той да е склонил и да поднови договора си с “артилеристите”, който изтича на 30 юни 2018 година.

Санчес дори се е излекувал напълно от болестта си и днес се включи в заниманието на тима, като с новината се похвалиха от клуба в Twitter.