Младият нападател на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд сподели, че през целия си живот е бил фен на "червените дяволи". Английският национал е част от школата на клуба от седемгодишна възраст, а вече се наложи като един от най-добрите нападатели във Висшата лига.

"Първият мач, на който присъствах на живо, беше победа над Реал Мадрид с 4:3 на "Олд Трафорд". Роналдо вкара хеттрик за Реал. Да усетя тази атмосфера бе нещо невероятно. Юнайтед винаги са били моят отбор. Когато станах на 8-9 години, започнах да ходя на всеки домакински мач. Спомням си хеттрика на Бербатов срещу Ливърпул, както и мача със Сити, когато Уаза (Рууни) вкара онзи гол със задна ножица. Мачовете, на които не можех да присъствам, гледах в Ютюб. Полуфиналът в Шампионската лига срещу Барселона през 2008 ми беше любим заради атмосферата. Винаги ми е харесвало да гледам историческите мачове на клуба", сподели Рашфорд в интервю за FourFourTwo.

"Идолите ми бяха Уейн Рууни и Кристиано Роналдо. Това, че можех да ги гледам отблизо, докато раста, и да видя как се превръщат във велики футболисти, беше страхотно. Проследих тяхното пътешествие във футбола", допълни 22-годишният футболист.