Капитантът на Ливърпул - Джордан Хендерсън, също коментира разгромната победа на мърсисайдци срещу Манчестър Юнайтед със 7:0. Английският национал остана изключително доволен от представянето на тима и заяви, че Ливърпул е на прав път.

„Представянето на всеки един играч бе на най-високото ниво възможно, а това ни липсваше в последно време“, сподели Хендерсън пред "Sky Sports" след края на срещата. Полузащитникът на Ливърпул изигра 78 минути в мача и записа асистенция на сметката, преди да бъде заменен от младока Стефан Байчетич.

Gulliver/GettyImages
49 снимки

„Видя се отново същата енергия като преди, а всъщност и в предишните си срещи във Висшата лига показахме, че сме на прав път“, добави той.

С трите точки Ливърпул се изкачи до петото място, като е с 42 точки, три по-малко от Тотнъм, който е четвърти. "Шпорите" обаче имат мач повече. Голямата цел за мърсисайдци - топ 4, изглежда все по-близо. За възпитаниците на Юрген Клоп предстои двубой с Борнемут в английския шампионат, а след това идва и реваншът с Реал Мадрид в Шампионска лига.