Бившият капитан на Ливърпул Джордан Хендерсън е искал от ръководството на мърсисайдци да привлекат Джуд Белингам през изминалия трансферен прозорец. Във втората част от интервюта на Хендерсън за The Athletic, английският полузащитник говори и за предложенията от Саудитска Арабия.

По-рано бе пусната първата част от интервюто с Джордан Хендерсън, в което той разкри, че се е чувствал нежелан в Ливърпул.

"Сигурно може да се сетите за няколко играча, за които бих натискал преди, дори наскоро. В момента той е в страхотна форма. Мисля, че трябваше да дадем парите", сподели бившият капитан на Ливърпул за Джуд Белингам, който започна страхотно в Ла Лига като играч на Реал Мадрид.

"В крайна сметка в клуба имат план и изисквания. Те винаги имат стратегия и знаят какво правят. Най-важното нещо е, че им пука за отбора - това мога да кажа", добави англичанинът относно собствениците на мърсисайдци.

След това коментира спекулациите, че Мохамед Салах също може да премине в Саудитска Арабия след умопомрачителните оферти към египтянина.

"Не сме говорили за ситуацията, чухме се няколко пъти през последните седмици. Той ме попита как съм и как се адаптирам. Всичко беше наред. Сигурно всички в момента му звънят и пишат, така че аз просто го оставих, не го разпитвах...Не знам точно какво се случва, виждам само нещата по медиите. Каквото и да се случи, той винаги има голямо значение, дали ще е в Ливърпул или Саудитска Арабия. Той е страхотно допълнение към всеки отбор", сподели Джордан Хендерсън.