Мениджърът на Саутхамптън - Ралф Хазенхютъл, увери, че неговият отбор ще направи всичко възможно, за да постигне добър резултат в утрешното домакинство на Ливърпул на „Сейнт Мери“. Мърсисайдци се нуждаят от задължителен успех, за да се доближат на точка зад шампиона Манчестър Сити преди последния кръг в английската Висша лига. „Светците“ обаче неведнъж постигаха добри резултати у дома срещу водещите отбори през настоящия сезон, а Хазенхютъл определи утрешния двубой като финал в Шампионската лига за Саутхамптън.

„Феновете на Саутхамптън знаят срещу какъв отбор излизаме – колко труден съперник е това и в каква форма се намира. Дори и да има някои контузии при тях, е много тежко срещу финалисти в Шампионската лига. Това е нашият финал в Шампионска лига и ние ще се стремим към победата с всичките си сили“.

„Ще направим всичко възможно да накараме нашите фенове да се гордеят. Срещу големите отбори показахме, че заедно можем да направим нещо голямо. Така беше срещу Тотнъм, когато бяхме с човек по-малко, както и при победата над Арсенал и равенствата с Ман Сити и Ман Юнайтед“, заяви Хазенхютъл.