Младата звезда на Ливърпул Харви Елиът се завърна към тренировките с първия отбор на „червените“, след като получи контузия през септември 2021-а година. 18-годишният англичанин нарани глезена си сериозно, след като влезе в единоборство с Паскал Струйик от Лийдс Юнайтед при успеха с 3:0 на мърсисайдци при визитата на „Еланд Роуд“.

Въпреки сложността на контузията, играчът, който игра под наем за Блекбърн Роувърс през миналия сезон, остана позитивен да пребори липсата си. Халфът непрестанно публикуваше информация за своя прогрес, а травмата я получи във възможно най-лошия за него момент, след като се утвърди като титуляр в стартовия състав на Ливърпул при Юрген Клоп.

Елиът бе вдясно на тройката в халфовата линия за 19-кратния английски първенец и показваше добра енергия, контрол и креативност в първите мачове от сезона.

Сега Ливърпул и Клоп се надяват той да върне формата си от ранния етап от кампанията, а от клуба публикуваха видео и снимки след завръщането му към тренировките на AXA в Къркби.