Бившият мениджър на Тотнъм Хари Реднап изрази своето мнение за случващото се дотук през сезона в Англия. Според Реднап, първенството е много оспорвано, но той определи състава на Манчестър Сити като  основния фаворит за шампионската титла. Опитният наставник сподели още, че борбата за топ 4 ще е непредвидима до последния кръг и засипа с похвали тима на Лестър и мениджъра Брендън Роджърс. 

Getty Images
33 снимки

"Ставаме свидетели на изключително оспорвани мачове и това се харесва на зрителите. Във Висшата лига както винаги е много интересно, но моето мнение е, че тепърва най-доброто предстои. Все пак, аз смятам, че Манчестър Сити ще стане шампион, те го заслужават, защото разполагат със страхотни футболисти. Считам, че за Ливърпул ще бъде трудно да триумфира отново, те вече показват някои колебания. Колкото до Челси аз не вярвам треньорската смяна там да помогне. Дори е вероятно да не завършат в топ 4, и аз лично не одобрявам смяната на Франк Лампард.", коментира Реднап. 

"Искам да кажа няколко добри думи за Лестър и всичко, което те правят. Този отбор ми е много симпатичен и поздравявам Брендън Роджърс за работата, която върши.  Ще се радвам да видя Лестър в Шампионската лига. Ако трябва да направя прогноза за топ 4 в края на сезона, според мен, класирането ще изглежда по следния начин. Шампион Манчестър Сити, на второ място Ливърпул, на третата позиция ще бъде Манчестър Юнайтед, а четвърти ще са Тотнъм или Лестър, така виждам аз нещата“, завърши специалистът.