Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър вярва, че отборът е способен да победи всеки един тим в света. „Червените дяволи“ рестартираха сезона си във Висшата лига с равенство 1:1 срещу Тотнъм в Лондон. В сряда обаче те се завръщат на „Олд Трафорд“, като приемат пряк конкурент в битката за Шампионска лига – Шефилд Юнайтед.   

„Имаме достатъчно талант в нашия тим, за да победим всеки. Ние сме напълно фокусирани върху себе си и няма значение дали играем навън или вкъщи. Виждаме всеки мач като възможност да вземе три точки и да покажем най-доброто от себе си“, сподели англичанинът.

По отношение  на равенството 3:3 с „остриетата“ през есента, Магуайър заяви:  

„Беше луд мач. Бяхме наистина слаби първото полувреме. Няма съмнение, че това бе едно от най-лошите ни представяния през сезона. Падахме с два гола, но после се оказахме в чудесна позиция дори да победим. Те не създадоха положения в последните 20 или 30 минути. Буквално с последния удар те намериха пространство и Оли Макбърни успя да завърши по чудесен начин. Беше тежко, но не мисля, че заслужаваме нещо повече в този ден от една точка. Не бяхме достатъчно добри и знаем, че трябва да се представи по-добре в предстоящия мач“, каза Магуайър.