Голмайсторът на Тотнъм Хари Кейн заяви, че целия шум и шегите в социалните мрежи относно жалбата да му се припише гол срещу Стоук Сити не му влияе. Английският национал заяви, че хората са в правото си да се шегуват, докато неговата основна задача е да излиза и да си върши работата на терена.

Казусът с попадението в мрежата на „грънчарите” бе основна тема в последните дни. Дори италианският Рома взе отношение към ситуацията, шеговито приписвайки на Кейн един от легендарните голове на Франческо Тоти.

Рома иронизира тежко жалбоподателя Хари Кейн

„Хората просто следват общото настроение и ще се позабавляват на мой гръб. Моята работа е да излизам на терена и да давам най-доброто за отбора. Трудя се здраво”, коментира 24-годишният Кейн.

Салах: Веднага разменям 40-те гола за триумф в ШЛ

„Нека хората се забавляват, това не ме притеснява ни най-малко. Някои ме подкрепят, други – не. Аз съм фокусиран единствено върху работата си”, допълни острието.

Качествени шеги с марката "Висша лига"

Кейн е в жесток двубой с аса на Ливърпул Мохамед Салах за Златната обувка на Висшата лига за сезон 2017/2018. Лидерът на Тотнъм има 26 на сметката си, докато Салах е на първа позиция с 30 гола.