Хари Кейн е под въпрос за гостуването на Тотнъм срещу Престън Норт Енд в четвъртия кръг от турнира за купата на Футболната асоциация на Англия. Английският национал има вирусно заболяване и не се знае дали ще бъде на разположение на мениджъра на лондончани Антонио Конте. 

29-годишният Кейн изравни рекордното постижение на Джими Грийвс за 266 реализирани гола с екипа на "шпорите". Нападателят се разписа при победата с 1:0 при гостуването срещу Фулъм във Висшата лига в понеделник.

"Имаме един проблем с Хари. Болен е и не е тренирал много през тази седмица. Участва в днешното ни занимание, но не може да взимаме прибързани решения, а трябва да обмислим добре ситуацията около него. Знаем, че Хари много иска да играе във всеки един двубой. Щастливи сме от това, но трябва и да внимаваме доста", коментира пред медиите Кристиан Стелини, помощник-треньор на Тотнъм, цитиран от ДПА.   

Новото попълнение на столичани Арно Данжума може да дебютира в двубоя срещу Престън в събота. Нападателят премина в клуба от Северен Лондон като преотстъпен от испанския Виляреал. 

Автор: Асен Даскалов/БТА