Хитът на вечерта по време на мача между аматьорския Сътън и Арсенал за ФА Къп бе проявата на дебеличкия резервен вратар на домакините Уейн Шоу, който бе хванат от камерите да похапва пай с месо на резервната скамейка.

140-килограмовият страж на Сътън хапва на мача с Арсенал

Сега обаче става ясно, че Шоу може да отнесе дисциплинарно наказание за действието си, тъй като най-вероятно то е свързано със залози.

Шоу е бил наясно, че букмеймърската къща, спонсор на двубоя, предлага залог от 8 към 1, че той ще бъде хванат на камерите как хапва пай по време на мача.

Вратарят отрече той или някой от неговите съотборници да са залагали на това събитие, но най-вероятно ФА ще разследва внимателно случая.

"Някои от момчетата ми казаха по-рано за коефициента да ям пай", заяви Шоу след мача. "Казах им, че не знам и че не съм ял цял ден, така че може и да го направя."

"Отидох и го взех (пая б.р.) от кухнята на почивката. Подготвих го. Беше с месо и домат."

На въпрос, дали знае за хора, които са заложили, симпатичният страж сподели: "Мисля, че имаше няколко човека. Очевидно ние нямаме право да залагаме. Мисля, че няколко приятели и няколко от феновете."

"Това беше просто лека закачка за тях. Това е нещо, което да отбележи случая и да си спомнят след време, че са били част от това и са си върнали парите за билетите", допълни Шоу.

Арсенал разбута Сътън от прекрасния му сън