Бившият нападател на Челси и Барселона Ейдур Гудьонсен направи интересен коментар за ситуацията в Манчестър Юнайтед и трансферите на „червените дяволи” през зимния прозорец. Оле Гунар Солскяер не успя да купи трансферните си цели, а за сметка на това се принуди да привлече под наем нападателя Одион Игало от Китай.

“До привличането на Игало се стигна заради факта, че се намираме в средата на сезона и голяма част от добрите нападатели не могат да бъдат взети. Друг факт е, че вече никой от тях не жадува за Юнайетд. Мисля, че Игало трябва да се чувства като най-щастливия човек на света”, коментира бившият исландски национал.

„Да си в Китай, далеч от Европа, където никой не те е гледал през последните 2,5 години, и изведнъж се озоваваш в Манчестър Юнайтед. Това обикновено не се случва. Това само показва колко назад е Юнайтед в сравнение с Ливърпул, Манчестър Сити и Челси. Имат много работа да свършат, за да настигнат другите. Смятам, че Игало не беше първият избор на клуба, а бих се учудил, ако даже е бил втори или трети", добави още Гудьонсен.