Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола защити своя футболист Джак Грийлиш, който бе заснет как не е допуснат в бар, защото изглежда неадекватен. Кайл Уокър и Рияд Марез бяха заедно с английския национал.

"Разстроен съм, понеже не ме поканиха. Следващия път може да ме поканят на вечеря, пошегува се Гуардиола.

„Видеото не показва точно какво се е случило - вечеряли заедно, трезви, наслаждават се заедно със съотборници. Играчите знаят рисковете, когато излизат, поради социалните мрежи, но всички те бяха перфектни. Ще бъдат глобени, защото не ме поканиха", заяви с усмивка Гуардиола.

Испанецът за пореден път бе попитан за бъдещето си, след като се появиха информации, че може да подпише скоро нов контракт. Настоящият му такъв е до 2023 година.

"Спечелихме много и продължаваме да печелим. Ако не беше така, нямаше да бъда тук шест сезона по-късно. Все още имам договор за година и половина. Това е много време в света на футбола. Виждаме как се уволняват треньори този сезон, не само в Англия, но и по света", отговори Пеп.

"Скоро Жезус ще е готов. Говорих с него сутринта, той се чувства добре, но малко го боли. Има мускулен проблем", заяви Гуардиола по адрес на бразилския нападател.