Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се врече във вярност на клуба. Испанският специалист се зарече, че не би водил друг английски клуб в кариерата си, защото вече се превърнал в доживотен фен на "гражданите". 

Гуардиола записа името си в историята не само на "небесносините", но и на Висшата лига като цяло, когато през миналия сезон спечели титлата в Англия с рекордните 100 точки от 114 възможни. Досега не е имало чак такава доминация в елита на Острова. 

"Ще бъда фен на Манчестър Сити до края на живота си. Затова не мога да си представя да ръководя друг отбор в Англия. И особено не бих могъл да го направя по начина, по който мога да го сторя със Сити. Чувствам се обичан от хората тук", сподели Гуардиола пред "Би Би Си". 

Испанският специалист постига огромни успехи във всеки от трите отбора, които е ръководил в кариерата си - Барселона, Байерн и сега Сити. Той обеща да не води други отбори както в Испания, така и в Германия, така че опциите пред него за следващ отбор в кариерата стават все по-малко.