Мениджърът на Манчестър Сити – Хосеп Гуардиола омаловажи конфронтацията между него и нападателя на Ливърпул Дарвин Нунес след равенството 1:1 между двата отбора в събота следобед. Испанският треньор беше уловен от камерите в яростен спор с Нунес след последния съдийски сигнал на „Етихад“. Двамата бяха видени да крещят един на друг, докато Юрген Клоп да успокои своя футболист.

Снимки: БТА / BTA
54 снимки

Гуардиола се ръкува с Клоп, преди Нунес да се появи и да го започне спречкването между двамата. Те се ръкуваха за кратко, преди Клоп и неговият асистент Пеп Линдерс да се намесят. Мениджърът на Сити беше попитан за спора в интервюто си след мача за Sky Sports, на което той отговори кратко и ясно: „Нищо не се е случило“.

Определено обаче ситуацията не приличаше на нищо, тъй като Клоп държеше устата на Нунес, за да се опита да го спре да каже каквото и да било в посока на Гуардиола. Междувременно Линдерс беше видян да отблъсква леко Гуардиола, за да се опита да предотврати ескалация, докато Алексис Мак Алистър и Къртис Джоунс ги гледаха.