Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола даде пресконференция преди мача с Челси във Висшата лига. Той заяви, че това ще е един от най-трудните мачове за "гражданите". Срещата между двата тима е утре от 19:30 часа.

“Те са изключителен отбор във всички отношения. Това е един от най-трудните мачове, които ще имаме до края на сезона. Те играят много силно в последните няколко мача”, заяви Гуардиола.

Испанецът коментира представянето на Коул Палмър, който играе много силно, откакто смени Ман Сити с Челси: “Дали щеше да играе редовно при нас? Да. Не сме имали съмнения в качествата му. Той играе като звезда. Смени отбора, за да играе повече. Беше въпрос само на време да демонстрира на какво е способен”.

“Когато останат осем или десет мача, ще видим колко отбора ще са в борбата. Мисля, че тези три отбора ще бъдат, но разликата с четвъртия и петия е минимална. Няма значение дали са два, три или четири, ние трябва да печелим нашите мачове, да си вършим работата. Останалото няма значение”, каза Пеп относно битката за титлата.