Мениджърът на Челси - Греъм Потър остана доволен от представянето на своите играчи след загубата с 0:1 от Манчестър Сити. Лондончани трябваше да се справят без звездите си Рахийм Стърлинг и Кристиан Пулишич, които напуснаха терена още през първото полувреме заради контузии. Заради травми не играха още Рийс Джеймс, Бен Чилуел и Уесли Фофана.
 
"Момчетата дадоха всичко от себе си. Видях вдъхновено представяне срещу топ съперник. Ако не гледаме резултата, съм горд от играчите. Намираме се в труден момент,  но трябва да останем обединени. Разочароващо е, че останахме без тези играчи, но останалите се раздадоха, както и тези, които се появиха от пейката. Това е всичко, което искам. 
 
Винаги съм готов да поема отговорност, но се надявам хората да гледат цялата картина, да видят къде се намираме и с какво трябва да се справяме. От друга страна емоциите са големи и трябва да опитаме да яхнем вълната и да излезем над повърхността. Публиката не спря да подкрепя отбора, който не спря да се бори до края", заяви Потър.