Старши треньорът на Челси - Греъм Потър, коментира нулевото равенство на тима срещу Фулъм във Висшата лига. Той остана доволен от някои неща и призова за още време, докато новите в тима си паснат и всичко заработи.

„Имаше много вълнение от самото начало, добра атмосфера. Духът на играчите беше наистина добър. Те работиха здраво един за друг срещу организиран отбор. Играчите на Фулъм са заедно известно време, докато ние сме на различен етап от това. Нашите футболисти тепърва се връщат от контузии, а имаме и нови състезатели. Днес имахме нужда от повече време, за да се подредим всичко. За съжаление, липсваше ни връзката, плавността и увереността”, коментира Потър пред бред британската медия BBC.

40 снимки

„Чувстваме, че имаме много силна група от играчи. Трябва да се стабилизираме и да станем наистина добър отбор. Работим заедно. В момента става въпрос за предаване на идеи между старите и новите играчи, както и общата работа на групата. Футболистите са млади, добре комбинирани са помежду си. За нас това е подобряване. Новите играчи се адаптират към новата обстановка. Това не е лесно“, допълни Потър.