Уесли Фофан засече с глава, след корнер на Бен Чилуел, за да даде преднина на "сините" на "Стамфорд Бридж" при победата с 1:0 над Лийдс. Голът беше първият за Фофана, откакто се присъедини към Челси от Лестър миналото лято и едва третото му участие след завръщането му след контузията на коляното, която получи през октомври.

Потър беше доволен да види как 22-годишният играч играе жизненоважна роля за победата на неговия отбор, като каза пред BBC Sport: "Уесли Фофана беше голяма липса за нас. Той е един от играчите, които отсъстваха известно време. Здрав физически е, смел с топката и прави това, което прави добре в наказателното поле, а именно атакува топката. Това ни донесе победа".

Той добави: "На хората им пука. Играчите искат да печелят, а привържениците искат да се справяме добре. При 1:0 във Висшата лига всичко може да се случи, като вземете предвид серията, в която се намираме, не е изненадващо, че бяхме нервни. Играчите се бориха за победата и това ни позволява да продължим напред".

Челси не успя да спечели нито един от предишните си шест мача в сблъсъка с Лийдс и отбеляза само веднъж в тази серия. "Сините от Лондон" остават 10-ти във Висшата лига, на 11 точки изоставане от топ 4.