Коментар на Боби Борисов за великата английска игра и най-великата история във Висшата лига в последните седмици. Всичко това в предаването "Премиърлийг Токшоу" в ефира на DIEMA SPORT 2.

"Винаги съм се отнасял към английския футбол като нещо велико, като нещо различно, нещо, което дори на моменти не съм можел да разбера. Вече 30 години се наслаждавам и все не мога да стигна до онзи момент, в който да кажа, че съм видял всичко. Защото пвез тази седмица видяхме вдигането на шампионската титла от Манчестър Сити, видяхме победа на Челси, която завърза битката за четвъртото място, видяхме успешни двубой, изненадващи мачове, видяхме разделяне с велик мениджър, какъвто е Арсен Венгер и въпреки това, най-великата история в моите очи е това, което се случва с УБА".

"Защото, успехите се постигат, по трудно е те да бъдат задържани. Когато един отбор се е оказал в отчайваща ситуация, когато всички сме го отписали, и той е намерил вътрешните сили да продължава да се бори, за себе си, за собствената си гордост и то с всички възможни средства, при положение, че е напълно ясно, че УБА е много по-слаб от всички свои съперници, същият този отбор, с Дарън Мур като мениджър съумя да направи феноменални резултати в последно време. За мен това е историята, която олицетворява английският футбол и прави английската игра велика. Да, Манчестър Сити с блясъка в играта си ни владееше, историята на Арсенал заслужаваше почитта към Арсен Венгер, победата на Манчестър Юнайтед в петък олицетворява второто място и амбицията им да догонят Сити. Но, това, което УБА може да направи е нещо невероятно. Това прави великата английска игра, много се надявам в неделя да видим нещо неповторимо, както беше през 2005 година, отново с УБА".