Временният мениджър на Кристъл Палас – Оливер Глазнер, е поредният гост в продукцията на Висшата лига „Голямото интервю”. Специалистът разкри любопитни подробности за живота си преди за направи име във футбола.

„Израснах в едно малко селце в горна Австрия, близо до границата с Германия. Беше хубаво спокойно място. Майка ми казва, че съм започнал да играя футбол на 2-годишна възраст. Веднага съм започнал да чупя стени, врати прозорци. В моя живот всичко е било подчинено на футбола. Имах страхотно детство”, започна Глазнер.

„Израснах с майка ми, баща ми и дядо ми. Баща ми и майка ми се бяха разделили. На мен обаче не ми липсваше нищо. Не бяхме богати по онова време, обаче като се замисля за детството ми, осъзнавам, че не ми липсваше нищо. Имах страхотно семейство, добри приятели в училище, така че всичко беше наред.”

„Прекарвах много време навън. Неотдавна говорих с големия ми син, който сега е на 22.  Казах му, че когато аз бях малък, ние не сме имали възможността да се обаждаме на приятелите си. Качвах се на колелото, въртях педалите до техните домове и чуках на вратата, надявайки се, че те са там. Ако ги нямаше, отивах на другата врата или пък направо на футболното игрище в селцето”, спомня си още наставникът на Палас.

Какво още каза за живота си във футбола и извън него, вижте в предаването „Голямото интервю”.