Отборът на Манчестър Юнайтед може да бъде без основния халф Бруно Фернандеш за гостуването си на Тотнъм в четвъртък, разкри мениджърът на тима Ерик тен Хаг. Португалският национал получи проблем още през първото полувреме на мача с Брайтън от полуфиналите за ФА Къп в неделя, въпреки че остана още дълго време на терена.

Тен Хаг уточни, че освен дългосрочно контузения Лисандро Мартинес, аут за двубоя е и още един централен защитник - Рафаел Варан. Нидерландският специалист не скри, че отборът му ще има специална стратегия за спирането на голмайстора на Тотнъм Хари Кейн. "Ще имаме план за него. В домакинския мач срещу тях се справихме много добре, сега отново трябва да имаме много добър план. Срещу него трябва да се защитаваме като отбор. Той е умен играч, така че не трябва да му позволяваме да получава ситуации. Той може да реши всеки един мач", коментира Тен Хаг.

Треньорът на "червените дяволи" разкри и мнението си за тежката загуба с 1:6, която Тотнъм записа срещу Нюкасъл в неделя. "Ние също имахме такива резултати и трябваше да отговорим. Това се случва на всички големи отбори, дори и на Реал Мадрид. Ясно е, че те имаха много тежка загуба. Нормално е да са ядосани, което може да бъде като гориво за тях. Но важното е какво ще направим ние, никога не трябва съперникът ни да иска победата повече от нас. Трябва да бъдем готови да сме активни, да доминираме и да диктуваме събитията", каза Тен Хаг.

Мача между Тотнъм и Манчестър Юнайтед ще се играе в четвъртък от 22:15 часа и може да го гледате в пряко предаване по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.