Бившият селекционер на националния отбор на Англия Сам Алардайс заяви, че няма никакво намерение да се завръща в Кристъл Палас. Специалистът направи изказването си след уволнението на Франк де Бур в понеделник.

Де Бур застана начело на лондонския клуб през лятото, наследявайки на поста именно Алардайс. Англичанинът пък е без работа, след като беше изгонен със скандал от националния отбор заради разкрития със скрита камера. 

Големия Сам обяви оттеглянето си от футбола малко по-късно, но въпреки това е бил потърсен от "орлите" с оферта за завръщане. Той обаче я е отрязал, защото сега се наслаждавал на живота си и му било "много яко". 

"Говорих с клубния президент Стийв Париш, но в момента не съм готов да се завърна. Сега се наслаждавам на живота си твърде много. Прекалено хубаво ми е, за да се връщам", заяви Алардайс пред "Скай спортс".

Според британските медии фаворит за овакантения пост е друг бивш мениджър на националния отбор Рой Ходжсън. Очаква се назначението на Ходжсън да бъде обявено в близките дни и той да води отбора срещу Саутхямптън в събота.