Легендата на Тотнъм Глен Ходъл продължава със своите изказвания. След като през последните седмици вече на няколко пъти той анализира и коментира случващото се в клуба, сега бившият мениджър на Англия засегна темата, която най-много вълнува феновете на „шпорите“.

Всички се надяват, че Хари Кейн ще остане и след края на сезона, но това в никакъв случай не може да бъде считано за сигурно. Ходъл опита да предупреди най-голямата звезда на лондончани, че не може просто да напусне клуба и да си тръгне, и подобно поведение би показало всякаква липса на морал и уважение.

„Вижте, аз разбирам Хари Кейн. Разбирам го много добре, но и той трябва да разбере, че в живота има човешки ценности и норми, които е редно да се спазват. Кейн иска титли и купи. Желае трофеи, но от друга страна може да почака още малко. През юли ще навърши 28, а да не забравяме, че има договор с Тотнъм до 2024 година. Хари не може просто да си тръгне. Да ви кажа честно, аз вярвам в него, вярвам в морала на този човек и считам, че той ще се замисли преди да направи нещо. Феновете го обичат и боготворят. Нека си помисли за важните неща в живота, преди да допусне някоя глупава грешка“, завърши той.