Собствениците на Манчестър Юнайтед - братята Аврам и Джоел Глейзър, ще останат в управлението на клуба. The Telegraph твърди, че американците ще изпратят отговори до двамата най-сериозни кандидат-купувачи, които са шейх Ясим бин Хамад Ал Тани и сър Джим Ратклийф.

Глейзър съвсем ясно ще изразят позицията си, че не са удовлетворени от получените оферти, тъй като те не се доближат до исканите от американците над 5 милиарда паунда за акциите на 20-кратния шампион на Англия.

Gulliver/GettyImages
40 снимки

Според изданието, вероятността Глейзър да продължат да управляват клуба и единственото да привлекат миноритарни инвеститори, става все по-голяма, а феновете на клуба са сериозни притеснени от този факт. Като знак за това се възприе и изненадващото посещение на Аврам Глейзър по време на финала за „Карабао Къп“ срещу Нюкасъл (2:0) в неделя.

След двубоя мениджърът на „червените дяволи“ - Ерик тен Хаг, коментира, че единият от собствениците е бил много щастлив от успеха, а присъствието му показва какви са намеренията му за клуба.