Настоящият селекционер на Уелс Райън Гигс сподели, че е имал размисли относно това да се откаже от поста си още преди първия му официален мач начело на "драконите". 

След края на бляскавата си футболна кариера в Манчестър Юнайтед Гигс се посвети на треньорство и беше назначен през януари 2018-та година начело на националната селекция на родината си. Самият той обаче споделя пред английското издание "Sun", че не е бил сигурен дали да продължи отвъд първата си среща начело на тима. 

"Помня чувството преди първия ми мач начело на Уелс срещу Китай. В автобуса си мислех, че това ще е последният ми мач, защото не искам да се чувствам по този начин", започна бившият офанзивен играч. 

"Бях с играчите само няколко дни и ги подготвих по възможно най-добрия начин. Всичко след това излизаше извън ръцете ми и това беше ужасно чувство. С напредване на времето започваш да свикваш, но все още не е лесно". 

"Като мениджър моментите на върховна емоция са много по-запомнящи се от тези като играч, но и моментите на разочарование са далеч по-неприятни", завърши специалистът.