Героят за Манчестър Юнайтед в дербито с Ливърпул се наричаше Златан Ибрахимович. Той отбеляза изравнителното попадение малко преди края и в крайна сметка това 1:1 се получи като краен резултат.

Според него, цифровото изражение на резултата е заслужено, но го е яд, че отборът му не е играл през целия мач така, както след почивката. Защото ако това се е случило, "червените дяволи" са можели да се надяват и на победа.

"Спечелихме точка, не мисля, че бяхме на върха на представянето си. Беше здрава битка, тежък мач, губехме с 0:1, но продължихме да преследваме попадението и накрая го постигнахме."

"Направихме доста грешки, не ни беше комфортно, когато ни пресираха. Според мен, играхме грешно преди почивката, ако играехме и тогава така, както през второто, щяхме да спечелим."

"Не успявахме да градим атаките си още от защитата, опонентът ни пресираше високо в нашата половина и това предизвика много грешки при нас. След почивката се поправихме и бяхме много по-директни."

"Центрирането беше добро към мен при гола. Първо си мислех, че още Фелайни ще отбележи, но се удари в гредата. Получихме обаче втори шанс, аз бях на точното място, получих и добра топка, опитах се да вкарам и успях."

"Искаше ни се да спечелим, искаме да печелим всеки мач, за да затворим още повече разликата до първото място. Ще продължим така, не сме губили вече 15 или 16 мача във всички турнири, така че сме там, където трябва", заяви Ибрахимович веднага след мача.