Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба си навлече отново гнева на феновете и специалистите след само два изминали кръга във Висшата лига. Легендата на клуба Гари Невил също не спести критиките си към нападателя след равенството 1:1 с Уулвърхемтън.

Френският национал спечели дузпа, но я пропиля. Гневните думи по негов адрес обаче са насочени най-вече за решението му да вземе топката от Маркъс Рашфорд, който е щатен изпълнител на наказателните удари за „червените дяволи”, за да може той да я изпълни. В крайна сметка това негово егоистично решение може би коства трите точки на Манчестър Юнайтед.

„Още преди да изпълни дузпата се бях вбесил. Видяхме миналата седмица дузпата, която Рашфорд изпълни срещу Челси, а преди това имаше дълга дискусия с Погба преди това. Не харесвам това”, сподели Гари Невил.

„Нямаше лидер на терена. Видяхте клиповете там, Джеймс беше там, Марсиал, те не успяха да вземат решение помежду си. Там нещо не е наред.”

„Първоначално се ядосах заради Погба. Помислих си: "Типично за теб, ти си егоист".  Как изобщо си помисляш да вземеш и да изпълниш дузпа вместо друг играч?”

„Разбирам, когато в отбора има двама изпълнители на дузпи, но един трябва да бъде основен, а вторият да е готов да го замени. Пол Погба пропиля 4 дузпи за последните 12 месеца. Но той продължава да бие. Рашфорд трябваше да я изпълни и сега, след като го направи миналата седмица срещу Челси”, коментира още Гари Невил.