Не спират спекулациите за бъдещето на Оле Гунар Солскяер. Представянето на Манчестър Юнайтед е повече от неубедително, като „червените дяволи“ загубиха 3 от последните си 4 мача. Слабите резултати накараха много фенове, а и  бивши легенди на клуба да поискат освобождаването на Солскяер. Една от големите легенди на Юнайтед, Гари Невил не е на мнението на повечето специалисти.

Невил застана плътно зад настоящия мениджър на Манчестър Юнайтед и изрази  увереността си, че шефовете напълно вярват на Оле и той няма да бъде сменен скоро.

„Нещата не се получават като постоянно сменяш треньори. Оле Гунар Солскяер е добър мениджър и заслужава доверие. Досега Юнайтед премина през доста трудни моменти, но той така и не бе уволнен. Не е сега най-подходящият момент да се променя каквото и да е. Сезонът вече започна и аз не съм толкова притеснен. Все още вярвам в доброто бъдеще пред отбора, просто съставът трябва да започне да играе като истински тим. Това, че сме загубили от Астън Вила и сме отпаднали от Карабао Къп наистина не е добре, но мениджърът не е виновен за всичко. Имаме много класни състезатели, Роналдо, Варан и Санчо, въпросът е, че е необходимо време. Напълно заставам зад ръководството на клуба и съм сигурен, че Оле няма да бъде сменен. Очакват ни тежки мачове и само обединени можем да се справим и нека хората спрат да хвърлят цялата вина само върху Солскяер, който дори не играе на терена“, сподели бившият национал на Англия.