Манчестър Юнайтед продължава с впечатляващото си представяне след рестарта на Висшата лига. Късно снощи, „червените дяволи“ се наложиха с 3:0 при гостуването си на Астън Вила. Това не бе просто победа за футболистите на Оле Гунар Солскяер, а един категоричен успех, който ги оставя в играта за топ 4. Манчестър Юнайтед няма загуба вече в 16 мача, а победата срещу Вила бе четвърта поредна за тима. 

След подобни резултати, легендата на „червените“ Гари Невил бе много щастлив и сподели своето мнение за случващото се в клуба. Бившият английски национал не спести похвалите си към всички и смело обяви, че Юнайтед бавно се връща там където му е мястото. 

"Така искам да виждам Юнайтед, уверени, спокойни и дори арогантни. Те унищожиха Вила, а преди изпитвахме затруднения срещу по-слабите отбори. Сега  Манчестър Юнайтед изглежда наистина силен и готов за битка. Смятам, че съставът притежава всички качества, за да се пребори за място в шампионската лига. Още сме далеч от нивото на Сити и Ливърпул, но това е следващата цел. Факт е, че отборът е много по-добър и напоследък мачка всичко по пътя си. Има причини за оптимизъм и аз вярвам в доброто бъдеще", каза Невил.