Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил направи прогноза как ще завърши сезонът в английската висша лига. Според бившия защитник, борбата за топ 4 ще е оспорвана до самия край, но Невил назова четирите тима, които ще се класират за шампионска лига през следващата кампания.

Бившият английски национал не спести похвалите си по адрес на мениджъра на Лестър Брендън Роджърс и твърдо обяви, че „лисиците“ този път няма да допуснат същите грешки от миналия сезон, когато пропуснаха възможността да играят в най-силния европейски клубен турнир в последния кръг.

„Борбата за топ 4 през този сезон определено е жестока и е трудно да  дадеш някакви гаранции. Единственото, което е сигурно според мен, е, че Манчестър Сити ще бъде шампион, а Манчестър Юнайтед ще завърши втори. Оттам нататък вече има доста клубове, които искат да финишират в четворката,  но най-голяма класа притежават Челси и Лестър. Очаквам лондончани да завършат трети, а Брендън Роджърс и неговия отбор този път да нямат никакви затруднения с  класирането си за шампионската лига. Ако погледнете таблицата сега, ще видите, че лисиците са трети, на 8 точки пред Уест Хем. Все пак моето мнение е, че Челси ще завърши по-напред от Лестър, но не вярвам някой друг да се намеси в битката.  Колкото и Дейвид Мойс да говори за топ 4, смятам, че за Уест Хем е рано още  да се цели в подобни постижения, може би другата година. Искам да подчертая чудесната работа, която върши Брендън Роджърс начело на Лестър, той заслужава само добри думи и адмирации. Аз съм му фен и вярвам, че той е един от добрите специалисти в Англия и е мениджър с чудесно бъдеще. Убеден съм, че в Лестър знаят какъв човек имат на треньорския пост и твърдо вярвам, че те ще се завърнат в шампионската лига още през новата кампания“, коментира Невил.