Защитникът на Челси Гари Кейхил призова критиците му да не бързат да го отписват. 30-годишният футболист не започна силно сезона, като допусна някои знакови грешки, които белязаха слабото представяне на отбора в мачовете срещу Суонси и Арсенал.

Оттогава обаче Челси записа четири мача без допуснат гол във Висшата лига, а отборът вече 410 минути не е получавал гол.

„Не ме отписвайте. Лесно е да критикуваш някого след подобни мачове като тези срещу Ливърпул и Арсенал, но това не е много честно. Понякога нямаш ден. Хората обаче бързат да ме отпишат“, коментира бранителят.

„Ако си от топ ниво, ти трябва да бъдеш много силен психически. През последните четири мача ние отново сме на ниво, както трябва да се представяме през всички мачове. Аз играя добре и се чувствам много добре. Ние говорим за характера на отбора, но понякога трябва всеки един играч да демонстрира характер“, добави футболистът на Челси.

„Критиките са едната страна на медала, но да отпишеш някого предварително е много опасно. Аз съм амбициран да работя много усилено и да променя залозите, които са срещу мен. Доволен съм, че Антонио Конте показа, че ми вярва и ми гласува доверие. Имаше моменти, в които той можеше да свали доверието си, но той ми вдъхна подкрепа и увереност“, каза още Гари Кейхил.