Бившият капитан на Левски Владимир Гаджев е на кръстопът. Или поне така смятат в Англия от регионалното издание "Ковънтри Телеграф", което следи изкъсо случващото се в клуба на полузащитника Ковънтри Сити. 

Той се превърна в дълбока резерва под ръководството на новия мениджър Ръсел Слейд, а договорът му е само до лятото. И според изданието, ако нещата за него не се променят, скоро ще търси нов пристан в кариерата си. 

"Българският халф започна сезона като твърд титуляр, но постепенно кариерата му в Ковънтри застина. Той тръгна добре през кампанията, но до момента има само 10 мача като титуляр и два пъти е влизал като резерва."

"А вече дори не попада в сметките за мачовете, след като не е играл от мача с Кроули Таун в началото на декември, когато се появи за малко на терена. Впоследствие беше неизползвана резерва, а в първия мач на новия мениджър Слейд дори не попадна в групата."

"Засега той има едва 18 мача, откакто дойде в клуба и при положение, че има договор само до лятото, ако не се промени ситуацията за него, със сигурност ще е в ситуация да си търси нов отбор", написаха от изданието за Гаджев.