Фулъм – Уотфорд 0:1 /първо полувреме/, 6-и кръг, Висша лига, „Крейвън Котидж“.

Уотфорд поведе още във 2-та минута. След сериозно разбъркване пред наказателното поле на Фулъм, Уил Хюз пусна много добър извеждащ пас към Андре Грей, който излезе сам срещу Бетинели и не пропусна да вкара.

Фулъм пропусна чудесна възможност да изравни резултата в 12-та минута. Александър Митрович подаде към Андре Шюрле, който с отличен пас намери Лусиано Вието. Аржентинецът навлезе в наказателното поле на Уотфорд и стреля, но ударът му бе спасен от Бен Фостър. Вието отново стигна първи до топката, след което стреля, но встрани от левия стълб на вратата на Уотфорд.

Уотфорд създаде отново напрежение пред вратата на Фулъм в 13-та минута. Трой Дийни се пребори за една топка и стреля от малък ъгъл, но Бетинели успя да спаси и да избие в корнер. След центрирането в наказателното поле на Фулъм, последва удар с глава на Кабаселе, но топката се удари в гърба на Сесеньон.

Алфи Моусън допусна много груба грешка в 17-та минута и Уотфорд направи непростим пропуск. Моусън реши да връща с глава топката към вратаря Бетинели, но Андре Грей бе по-добре пласиран и стигна първи до нея. Нападателят на Уотфорд излезе на отлична позиция и стреля, но Бетинели успя да спаси.

Защитата на Фулъм заспа в 45-та минута и позволи на Роберто Перейра да пробие в наказателното поле, след което да стреля, но встрани от левия стълб на вратата на Бетинели.