Фред вярва, че Манчестър Юнайтед е претендент за Висшата лига този сезон, тъй като "червените дяволи"  преследват малко вероятния куадрубъл след победата в Карабао Къп в неделя.

Юнайтед победи Нюкасъл с 2:0 на "Уембли", за да спечели първия си трофей от ерата на Ерик тен Хаг. Това беше и първата купа за Фред, откакто се присъедини към клуба под ръководството на Жозе Моуриньо през 2018 г. и самият играч иска още.

"Знаем, че Арсенал и Сити са страхотни отбори, но имаме средства да се борим за Висшата лига. Нашата инерция е много добра, така че защо не? Остават ни три състезания и ще се борим за всяко от тях. Днес сме изключително щастливи, това е моят пети сезон тук и тази титла означава много за мен и за пътя на клуба обратно към върха. Имаме още много да се борим през този сезон", сподели Фред.

Юнайтед няма много време да празнува първия си трофей от шест години насам. "Червените дяволи" все още се състезават на три други фронта този сезон, с мач от петия кръг на ФА Къп срещу Уест Хем, последвано от пътуване до "Анфийлд" в лигата.