Днес от популярната игра на Висшата лига за феновете оповестиха цените на нова група отбори.

Челси

Кай Хаверц от Челси ще има нова позиция за сезон 2022/23. През миналия сезон германецът бе полузащитник, а сега е преквалифициран в нападател. Освен това той търпи и корекция в цената. Всеки от играещите фентъзи играта на Висшата лига можеше да се сдобие с него срещу 8.5 милиона, а за новата кампания ще бъде с 500 хиляди по-евтин.

По-скъп за новия сезон ще бъде Мейсън Маунт, който донесе най-много точки на любителите мениджъри, от играчите на Челси, вече струва 8.5 милиона. Крайните защитници на тима Рийс Джеймс и Бен Чилуел ще струват по 6 милиона. Тимо Вернер пък е по-евтин с 1 милион (9.0 -> 8.0).

Нюкасъл

В амбициозния състав на Нюкасъл също има футболисти с променени позиции. Жоелинтон става полузащитник, но запазва цената си от 6 милиона паунда. Алан Сен-Максимен отново ще бъде халф, след като преди миналия сезон бе променен на нападател. Френският атрактивен играч, който бе най-резултатен от „свраките“ в играта е и с нова цена. Той започна 2021/22 със стойност 6.5 милиона, а сега ще струва колкото Жоелинтон. На Бруно Гимараеш пък бе отредена цена с милион повече спрямо миналата година (5.0 -> 6.0).

Саутхямптън

Майсторът на пряк свободния удар в тима на „светците“ Джеймс Уорд-Праус запазва цената си за новия сезон – 6.5 милиона. Един от предпочитаните флангови защитници Кайл Уолкър-Питърс поевтинява с половин милион (5.0 -> 4.5) и изглежда ще бъде интересна опция пред мениджърите във FPL. Че Адамс, който генерира над 100 точки за своите фентъзи мениджъри също е с по-ниска цена спрямо миналата година и може да бъде добър вариант за евтин нападател, който да допълни състава ви – 6.5 милиона.