Бразилският футболист на Манчестър Сити Фернандиньо предупреди Ливърпул, че „гражданите” ще отидат на „Анфийлд” с единствената цел да спечелят предстоящата среща.

През миналия сезон край Мърсисайд срещата завърши 0:0, а в самия край на мача Риад Марез пропусна да вкара от дузпа. „Отиваме в Ливърпул да спечелим мача. Нашето мислене винаги е такова – да печелим всичко мачове, и то от първата минута”, сподели бразилецът пред Echo.


Срещата може да гледате на живо по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA от 18,30 часа на 10-и ноември (неделя).


„Ще се наложи да се защитаваме малко повече от обикновеното в неделя, но отиваме и ще опитаме да спечелим мача. Ще потърсим първи успех в Ливърпул от много време насам и съм уверен за развоя на срещата”, коментира Ферандиньо.

Бразилецът се очаква да играе в „сърцето” на защитата поради липсата на Аймерик Лапорт, като той трябва да партнира на Джон Стоунс. Клаудио Браво пък ще замени контузения Едерсон, а за „червените” ще липсва Жоел Матип, който има контузия в коляното.