Единсон Кавани се завърна в Манчестър, след като взе участие в световните квалификации за Уругвай срещу Парагвай (1:0) и Венецуела (4:1) в изключително важните битки за урусите за Мондиал 2022.

34-годишният нападател обаче е поискал два дни повече за почивка от Манчестър Юнайтед, а това не се хареса на феновете на „червените дяволи“.

Треньорът Ралф Рангник потвърди на брифинг преди мача с Мидълзбро за ФА Къп, че Кавани няма да участва в срещата с Боро. „Еди няма да се върне за уикенда в отбора. Той помоли за два допълнителни дни почивка, които да прекара със семейството си. Няма да е в състава“, отсече германският мениджър.

Това обаче не се понрави на феновете на куба от „Олд Трафорд“, които меко казано побесняха на Кавани. „Това е неуважително към клуба“. „За пореден път губим време и пари за играч, който получава шестцифрена заплата. Смешен клуб“, са част от мненията на феновете на Ман Юнайтед.

Кавани е с изтичащ контракт с клуба от северозападна Англия в края на този сезон, а сериозен интерес към него има от аржентинските грандове Ривър Плейт и Бока Хуниорс.