Една от звездите на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш се извини на феновете на “червените дяволи” за поражението с 0:4 от Ливърпул на “Анфийлд” в дерби от Висшата лига. Това е втора гръмка загуба за Юнайтед от мърсисайдци за първенство този сезон, след като Ливърпул разби големия си съперник с 5:0 на “Олд Трафорд” през октомври. 

Победата във вторник вечерта позволи на водения от Юрген Клоп тим временно да свали от първата позиция в класирането Манчестър Сити, докато Манчестър Юнайтед се отдалечи от целта си да влезе в Топ 4. Фернандеш обаче изненадващо заяви, че докато Ливърпул се бори за титлата, то "червените дяволи" не се борят за нищо. Това надали ще се хареса на феновете, които се надяваха техния тим да стигне поне до място в зона Шампионска лига. 

“Извинявам се на феновете. Това никога не е достатъчно, но е всичко, което можем да направим. Те заслужават много повече от нас. Мисля, че всеки от нас даде по 100% от себе си и положи усилия, но не играхме достатъчно добре”, сподели пред Sky Sports португалският офанзивен халф.

“Ливърпул се бори за титлата, това е разликата. Ние не се борим за нищо. Трябва да погледнем вътре в нас и да се опитаме да разберем какво не се получава”, добави Фернандеш.