Еден Азар прави страхотно начало на сезона с екипа на Челси и затвърди световната си класа. Но около него има едно притеснение, което не дава мира на феновете на лондончани. А именно, че договорът му е до 30 юни 2020 г. и се очаква за него да има офанзива от страна на Реал Мадрид още следващото лято. 

Единственият начни спекулациите около бъдещето на белгиеца да секнат е да подпише нов договор с клуба. Предложение за това има от ръководството, но играчът все още размишлява върху условията. Но според феновете на Челси, Азар е сложил подписа си под офертата в днешния ден. 

Причината за тази тяхна увереност се крие в едно видео, разпространено в Инстаграм, от 17-годишния футболист на тима Калъм Хъдсън-Одой. Той засне Азар в залата за пресконференции на Челси, надвесен над листове хартия. 

Младокът е там, за да подпише първия си професионален договор с клуба, а според феновете на лондончани, точно това е причината и белгийският ас да е там. Това е на практика и единствената основателна причина футболистите да се намират в пресзалата, защото там се заснемат видеата, които после се представят на официалния сайт с поставянето на подпис върху договора. Там се записва и краткото изявление около договора. 

Дали това наистина е факт, предстои да разберем съвсем скоро. Но ако се вярва на убежденията на феновете на Челси, това ще се случи още до края на този месец.