Американско семейство от Далас пропътува близо 8 000 километра, за да гледа любимия си Тотнъм в днешното му гостуване на Бърнли, но уви, това така и не се случи.

Запалянкото сподели туит със своята приятелка от влак на път за Бърнли и сподели с усмивка, че това са нещата, които хората, обичащи клуба си, правят.

„От Далас до Лондон, от там до Бърнли...почти. 31 часа без сън - само с кафе, крекери със сирене и още кафе“, пише в своя профил в Туитър фенът, като в една от своите публикации споделя и как е отседнал в заведение в Бърнли.

Тексасецът очевидно е тръпнел в очакване да види Антонио Конте и възпитаниците му в срещата от Премиър Лийг, като през цялото пътуване е споделял снимки от различни местоположения.

Няколко часа след като срещата бе отложена американецът сам иронизира каръка си с поредния туит:

Бившият играч на Тотнъм Мики Азар се обърна към фена и спътницата му след прекратяването на мача и го покани като VIP гост в сряда в Лондон. Тогава "шпорите" се изправят срещу местния съперник Брентфорд, а Азар ще гледа лондонското дерби в компанията на легендите на клуба Ледли Кинг и Майкъл Доусън.