Футболистът на Манчестър Юнайтед Маруан Фелаини заяви, че клубът е допуснал сериозна грешка като не е подновил договора му още през миналия сезон. 

Играч на Манчестър Юнайтед пред сензационен трансфер в Ливърпул

Договорът на белгиеца изтича през юни, а тогава ще може да напусне „Олд Трафорд“ като свободен агент. Световните медии съобщават за интерес от редица клубове, сред които Рома, ПСЖ, Монако и други. 

"От клуба правят всичко възможно да ме задържат, но допуснаха грешка, като не удължиха договора ми предишния сезон. Сега съм в силна позиция, особено откакто Моуриньо твърди, че иска да ме задържи. Миналата година отидох при мениджъра и му заявих, че искам нов контракт. Тогава имах втора среща, но няма да питам за това 10 пъти”, заяви Фелаини пред Sport Magazine.

В Италия: Фелаини предпочита в Серия А

“След това станах важен за тима. Един добър футболист струва 50 милиона евро. Клубът знае, че допусна грешка. Преговарям с Юнайтед, но има редица отбори, които проявяват интерес към мен. Чакам да видя какво ще стане. Може и да напусна, но не забравяйте, че съм в един от топ клубовете в света. Познавам се с всички съотборници и всички в клуба ме уважават. Защо да искам промяна?”, допълни той.