Франсеск Фабрегас не изключва възможността да напусне Челси през летния трансферен прозорец, съобщават британските издания.

30-годишният футболист намери място в титулярния състав на Челси в четири от последните шест мача от Висшата лига. През целия сезон той започна като титуляр в едва 15 двубоя.

Челси привлече Фабрегас от Барселона през лятото на 2014 година за сумата от 28 милиона паунда.

„Във футбола никога не можеш да кажеш никога. Всичко е възможно да се случи. Винаги съм казвал, че тук се чувства много, много, много обичан от феновете и съм щастлив. Винаги, когато играя показвам, че мога да го правя на топ ниво за този отбор“, коментира Фабрегас.

„Опитвам се постоянно да се доказвам и да променя мнението на мениджъра. Сезонът определено бе добър за нас“, добави испанецът.

Фабрегас реже Милан, иска да остане в Челси

„Във футбола трябва да приемаш решенията на мениджъра. Сигурен съм, че той мисли най-доброто за отбора. Уважавам неговото решение. Останалото е между мен и него. Нямам нищо срещу Антонио, той върши чудесна работа и го доказа още в първия си сезон начело на Челси, в който изведе отбора до шампионската титла. Нормално е всеки футболист да иска да играе, колкото се може повече“, каза още Франсеск Фабрегас.