Звездата на Ливърпул Фабиньо иска да удължи договора си с клуба. Бразилецът стана ключов играч в плановете на Юрген Клоп, откакто се присъедини към „червените“ за 39 милиона паунда през 2018 година.

Понастоящем Фабиньо има още три години от настоящия си контакт, а италианският журналист Фабрицио Романо смята, че разговорите за удължаването му ще започнат в най-скоро време.

„Ще започнат разговори за Фабиньо да удължи договора си с Ливърпул. Фабиньо иска да удължи договора си с клуба. Той даде интервю, в което обяснява, че е щастлив в Ливърпул, както и за бъдещето на клуба. Убеден съм, че ще разговаря с Ливърпул за удължаване на договора му. Агентите му очакват обаждане от Ливърпул“, заяви Романо в подкаста „Here We Go“.

Той каза още, че през лятото бразилецът е отказал оферта от испански топ клуб.

„Ситуацията е толкова спокойна, защото миналото лято той имаше оферта от топ клуб в Испания и реши да остане в Ливърпул. Той е убеден, че бъдещето му е принадлежи на Ливърпул и следващата година те ще започнат да говорят с него за нов четири или петгодишен договор", допълни още Романо.