Кристиано Роналдо се раздели с Манчестър Юнайтед през ноември след взаимното прекратяване на договора му след емоционално интервю с Пиърс Морган. "Червените дяволи" не усетиха липсата на португалския нападател при завръщането си в игра след паузата на Световното първенство, когато стигнаха до удобна победа с 3:0 над Нотингам Форест във Висшата лига, като Бруно Фернандеш изигра ключова роля за втория гол.

Тъй като Роналдо вече не е на "Олд Трафорд", Патрис Евра вярва, че Фернандеш отново е "главният човек" на Юнайтед и чувства, че ще продължи да процъфтява с повече свобода да изразява себе си на терена.

"Бруно Фернандеш трябва да бъде главният човек и можете да го почувствате сега, когато Роналдо вече не е тук и се усеща, че той отново е шефът. Той е този, който взима свободните удари, корнерите и съжалявам, но това е нещото, от което Бруно има нужда", каза Евра пред Amazon Prime Video след победата на Юнайтед над Форест.

Легендата на Манчестър Юнайтед разкри, че е попитал Фернандеш дали смята, че Роналдо го е възпрепятствал по-рано през сезона, но той отказа да даде окончателен отговор.