Новото попълнение на Зенит Деян Ловрен публикува в Инстаграм трогателното писмо от капитана на Ливърпул Джордан Хендерсън. По този начин халфът на "мърсисайдци" се е сбогувал с доскорошния си съотборник, който си тръгна от отбора това лято след 6-годишен престой на "Анфийлд". Писмото е било придружено с умалено копие на трофея в Премиърлиг, който двамата завоюваха с отбора след 30-годишното чакане. 
Ето какво е написал Хендерсън:
 
“Дей,
 
Невъзможно е да си мисля за Ливърпул без твоето присъствие сред нас и, ако трябва да бъда честен,  все още не съм осъзнал напълно, че няма да се върнеш.
 
Ти беше толкова важна фигура в нашия тим и една от най-големите движещи сили за достигането до положението, в което сме в момента - на победители и шампиони.
 
Надявам се, че осъзнаваш, че в играта с право си смятан за един от най-добрите в това, което правиш. На нас и Хърватия ти придаваше манталитет в съблекалнята винаги да продължаваме да се борим.
 
Дори в периоди, в които беше тежко за теб, ти все още беше насреща за всеки друг. Никога няма да забравя подкрепата, която ми оказа, и разликата, която ти направи за мен чрез помощта ти във воденето на този отбор. Ти винаги беше капитан дори и без лента. Всички взимаме пример от теб.
 
Извън терена ти беше сред най-големите характери, с които съм делил една съблекалня. Всеки играч, без значение откъде по света идваше или при какви обстоятелства го правеше, можеше да установи връзка с теб. Това е невероятно човешко качество.
 
Вече ми липсваш, въпреки че все още очаквам да се върнеш в “Мелууд” и да си в центъра на шегите и дискусиите. Надявам се, че разбираш колко много ценим това, което даде на този клуб и на нас като отбор. Не мога да ти благодаря достатъчно и винаги съм на разположение, ако ти или твоето семейство имате нужда от нещо.
 
Успех в бъдеще, но да знаеш, че все още имаш братя в Ливърпул, ако някога имаш нужда от нас."
 
“Без думи съм, капитане… Благодаря ти за пореден път. Завинаги (любов)”, е отговорът на Ловрен.