Звездата на Манчестър Сити Ерлинг Халанд разкри странната си диета, в която са включени сърца и черен дроб. Халанд започна забележително кариерата си на "Етихад", отбелязвайки 20 гола само в 12 мача. Той има 15 в девет мача от Висшата лига и пет в три мача от Шампионската лига, откакто се присъедини към Сити за £51 милиона от Борусия Дортмунд това лято.

Началото на живота му в Сити беше изключително впечатляващо и норвежецът разкри диетата си в документален филм, наречен "Haaland: The Big Decision". Халанд показа огромни парчета сърце и черен дроб от своя месар, той каза: „Вие (другите хора) не ядете това, но аз съм загрижен за тялото си. Мисля, че най-важно е да се яде качествена храна, която е възможно най-местна.

22-годишният футболист разкрива още, че пие вода само през филтърна система: „Първото нещо, което правя сутрин, е да получа малко слънчева светлина в очите си – добре е за ритъма. Също така започнах малко да филтрирам водата си. Мисля, че може да има големи ползи за тялото ми", разкри Ерлинг Халанд.